DE SHOARMASAACK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 308 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Shoarmasaack. Meer weten? Ontdek meer

13 nov 2022 om 23:34 Zoals altijd lekker eten ik raad iedereen aan om hier te komen top zaak!
12 nov 2022 om 22:22 eten was lekker maar de rijst portie was heel weinig
12 nov 2022 om 11:47 Heerlijk gegeten, bezorger was er snel, het eten was goed warm. De sauzen zijn super goed. We gaan hier vaker bestellen. Pasta, spareribs en shoarma besteld, alles was perfect.
31 okt 2022 om 6:15 Broodje döner besteld waar nog geen kwart van het broodje gevuld was met vlees..
8 okt 2022 om 1:32 Super snel bezorgd, eten was lekker.
6 okt 2022 om 22:53 Eten stink naar rook. Dan bestel ik durum en doner maar dat zou twee het zelfde vlees moeten zijn. Nu kreeg ik rare worstjes in plaats van kalfsvleesreepjes. Eerste en laatste keer dat ik hier bestel.
27 sep 2022 om 10:10 Eten was redelijk.
22 sep 2022 om 6:00 Patat was hard lijkt er op dat het is bakken in orde olie , shoarma was ook niet te eten
10 sep 2022 om 8:30 Zoals altijd weer goed! En de bezorger is een hele vriendelijke en enthousiaste jongen, leuk!!
8 sep 2022 om 22:25 Heerlijk gegeten en snelle levering! Top restaurant
5 sep 2022 om 13:07 Ik vroeg pittig maar werd niet gelezen.
6 jul 2022 om 21:34 Eten had weinig smaak, patat was klef. Toch maar weer terug naar onze eigen shoarma zaak.